Victor Sotberg

Youtuber og tidligere NRK-profil Victor Sotberg deltok I Skal vi danse i 2019 og endte den gangen på en tredjeplass. I vår ble det klart at Sotberg sluttet i NRK-jobben og gikk over.


Victor Sotberg On Instagram Nordsa Instagram

Youtuber og tidligere NRK-profil Victor Sotberg 31 deltok i Skal vi danse i 2019 og endte den gangen på en tredjeplass.

. Nathan Kahungu og proffdanser Nadya Khamitskaya. Agnete Saba vinner 2014. Julia er med deg denne sommer-ettermiddagen og skal lære deg et nytt polsk ord Det blir også Norgesferie-konkurranse og den beste musikken.

Philip Raabe danser denne høsten med Victor Sotberg i Skal vi danse men det er ikke den. Privatistskolen Sonans nye reklamekampanje har fått Victor Sotberg til å reagere. Hvem er best på FILMEKSPLOSJON.

Ny rolle - Vi må prøve å nå litt lenger i år sier Sotberg om den tidligere tredjeplassen. ER MED I SKAL VI DANSE ALL STARS. Martine Lunde og proffdanser Tarjei Svalastog.

Ola Vatn VG Victor Sotberg reagerer på. Victor Sotberg og proffdanser Philip Raabe. Matberg vant den italienske versjonen av Skal vi danse Ballando con le stelle i 2019.

Hvilken bok har betydd mest for deg. Victor Sotberg 31 youtuber. Men mens konkurrentene forbereder og svinger seg på dansestudio i hovedstaden er det et dansepar som glimrer med sitt fravær.

GJEMSEL I BLINDE på NRK. Victor skal danse med Philip Raabe. Lasse Matberg og proffdanser Gyda Bloch Thorsen.

Best på RØDT LYS i hoppbakke. Dansepartneren den gangen var Rikke Lund. .

Victor Sotberg gleder seg til å innta parketten med en mannlig partner denne gangen nemlig proffdanser Phillip Raabe. FRUSTRERT OG SUR. Lasse Matberg 37 Farmen kjendis-vinner.

Iselin Guttormsen trakk seg etter brudd i. I tillegg var han én av dem som skjulte seg bak et kostyme under Maskorama den gangen som drage. Sotberg har også deltatt i Maskorama som Dragen.

Victor Sotberg kom på tredjeplass da han var med i Skal vi danse i 2019. Dukker opp i nytt TV-program Proffdanseren overrasker med ny deltakelse. Premiereklare Victor 31 og Philip 22 motiveres av drittslenging.

Espen SolliTV 2 Sotberg ble kjent da han debuterte som programleder for NRKs FlippKlipp I 2019 og han har i tillegg. Han har i mange år vært å se på NRK som programleder i Flippklipp Melodi Grand Prix og Alle mot 1. Nathan Kahungu annenplass 2020.

Victor Sotberg og Phillip Raabe. Rødt lys i en hoppakke-NRK 4ETG. Det blir også ny programlederduo når Helene Olafsen som vant sesongen i.

Med Mikkel Silset Hvem kan gå kulest vekk fra en eksplosjon-NRK 4ETG. Espen SolliTV 2 Vi hopper over til de faste spørsmålene. De forteller at det betyr ekstra mye i år.

Sotberg fikk en tredjeplass i sesongen 2019 bak Aleksander og Jørgine. Agnete Saba og proffdanser Jørgen Nilsen. Victor Sotberg tredjeplass 2019.

I tillegg til ny programleder skal store Skal vi danse-navn som Katrine Motholt 48 Victor Sotberg 31 og Aleksander Hetland 39 gjøre comeback på dansegulvet og dansetreningen er allerede godt i gang for alle mann. Martine Lunde tredjeplass 2018. Men i høst blir Raabe også å se i en helt annen drakt i Robinsonekspedisjonen.

Jeg er klar for en mann 270822 1219 270822 1219. Iselin Guttormsen og proffdanser Catalin Mihu. I år skal han danse sammen med TV-profil og Youtuber Victor Sotberg 31 i samme program.

Klatring med Magnus Midtbø og Victor Sotberg Hvem er best på klatring-NRK 4ETG. Lasse Matberg vant italienske skal vi danse 2019. Cengiz Al Victor Sotberg og Nate Kahungu.

Hans dansepartner er Gyda Bloch Thorsen. 18 hours agoVictor Sotberg skal danse med proffdanser Philip Raabe. Det er også blant andre Triana Iglesias Kari Traa Cengiz Al Jørgine Vasstrand og Victor Sotberg.


Victor Sotberg On Instagram Meg Som Later Som Om Jeg Skal Pa Festival I Ar Me Pretending That I M Going To A Festival This Year Denim Vest Fashion Victor


Pin On Victor Og Chris


Pin Pa Altmulig


Victor Sotberg On Instagram Fredags Trooone Instagram


Https Www Instagram Com P Cu0ywefksgp Utm Medium Share Sheet Couple Photos Photo Instagram


Victor Sotberg On Instagram Name Our Band Bakgrunnsbilder


Victor Sotberg On Instagram Utrolig Hyggelig A Bli Nominert Til Arets Tronder Igjen I Ar Stolt Over A Kan Vaere En Talsperson Fra Fi Instagram Kjendiser Vaer


Victor Sotberg On Instagram Nrk Flippklipp 2020 Let S Go Kjendiser


Victor Sotberg Victorsotberg Posted On Instagram Mar 8 2021 At 5 20pm Utc Victor Instagram Chris


Victorkionchris Fanpage On Instagram Er Det En Som Kler Lilla Rosa Og Andre Harfarger Sa Er Det Victorsotberg Fashion Sweaters Sweatshirts


Pin On Lgbtpdqas


Victor Sotberg On Instagram Forvirra Nar Jeg Sover Sa Lenge At Lyset Har Rukket A Forsvinne Igjen Instagram Har Lys


Pin On Victor Og Chris


Victor Sotberg On Instagram


Pin Pa Funny


Victor Sotberg On Instagram Grattis Med Dagen Kompis Retrospill Instagram


Pin On Victor Og Chris


Emilie Nereng Instagram Instagram Story Story


Pin Page

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel